top of page

"IF EVERYTHING IN NATURE IS CONNECTED
WHY SHOULDN'T WE BE ?
"

 MASTERCLASS VERBINDEN

 

INSPIRATIE - INZICHTEN - HANDVATTEN

Alles in de natuur is onlosmakelijk met elkaar verbonden en zelfs alle cellen in je lichaam communiceren met elkaar. Waarom is verbinding eigenlijk zo belangrijk en waarom is het zo moeilijk om met anderen of onszelf echt in contact te komen of te blijven ? Waarom is het ons niet goed aangeleerd ? Wat kun je doen om meer in verbinding te komen èn te blijven ? 

Dit zijn vragen waarop we in deze masterclass oa antwoord gaan geven. Je zult naar huis gaan met meer inzicht over mogelijke oorzaken en verschillende oplossingen rondom het thema verbinden en nog veel meer !

details

zondag 1 oktober

1400 - 1730

Poortstraat Utrecht

      (klik voor info locatie en P)

Inclusief drankjes en hapjes

kosten ; 55

IMG_1821_edited.jpg

Romario is spreker, podcast host, coach én verbinder. Hierover zegt hij: " menselijk handelen komt volgens mij voort  uit tegengestelde krachten, liefde en angst. Hoe je opgroeit kan voor een groot deel bepalen voor welke van deze twee krachten je kiest. Een voorwaardelijke opvoeding kan ons uit een staat van onvoorwaardelijke liefde trekken waardoor we onbewust verbindingen aan gaan vanuit angst. Ik geloof dat wanneer je dit gaat onderzoeken en je angsten gaat oplossen je veel 'inniger' met je zelf en anderen kan verbinden. Life is not about perfection, its about connection.

WhatsApp Image 2023-09-01 at 09.33_edited.jpg

Als acupuncturist, auteur, inspirator en teacher leer ik je beter naar jezelf en anderen te kijken zodat je bewust kan worden van patronen die echte verbinding in de weg staan. Hierbij maak ik altijd dankbaar gebruik van de eindeloze voorbeelden uit de natuur en de vele ervaringen uit de praktijk. Deze masterclass geeft jou inzichten in mogelijkheden en oplossingen om de verbinding met jezelf en anderen weer aan te gaan of te verbeteren. 

Mail gerust wanneer je nog vragen hebt of wanneer je je wilt aanmelden voor de Masterclass Verbinden op zondag 1 oktober.

Benieuwd waar Romario en ik het in het verleden over hebben gehad? Luister dan naar een van de interviews die zijn opgenomen voor de podcast serie Verbinden met Roms.

bottom of page