" ALL TREES OF TOMORROW ARE IN THE SEEDS OF TODAY "

MASTERCLASSES

TREE - TALK - MASTERCLASS

MEDITATIE - INSPIRATIE - YOGA

AUTUMN RETRAITE

- NEW -

- previous event -

- previous event -

YOGA -  INSPIRATIE - TRILOGIE

De tree talk trilogie was een ideale masterclass om praktische handvatten en heldere inzichten te krijgen voor de lente. 

les 1 ging over je wortels, je basis. In deze les werkten we aan je oorsprong. Hoe je hier bij kunt komen en bij kunt blijven.

kernwoorden: authenticiteit, veiligheid, voeding, gronden

les 2 ging over je stam, hoe je in het leven staat. In deze les ervoeren we hoe je ervoor staat en wat je kunt doen om dit te verbeteren.

kernwoorden: zelfstandigheid, (eigen)wijsheid, balans binnen en buiten

les 3 ging over je kruin, hoe je je ontwikkelt. In deze les leerde je kijken naar jouw takken van sport en ervaren hoe je kan groeien. 

kernwoorden: groei, inspiratie, energie, verlichting

details:

 • drie x online yoga - inspiratie :

zaterdag 13, 20 en 27 maart 

12-1330

 •  twee x Q & A :

dinsdag 16 en 23 maart 2030-2100

 • drie opdrachten voor verdieping

 • een afrondende meditatie :

zondag  28 maart 0845 -0915

Annemarie, oprichtster van Soham Yogastudio, en ik hebben onze  jarenlange ervaringen en inzichten met veel enthousiasme gebundeld. De inzichten uit mijn boek worden gecombineerd met yoga en meditatie waardoor je ze echt kunt gaan belichamen. Hiervan zul je de rest van je leven plezier hebben!

De natuur maakt zich op voor de winter. Bomen laten hun zaden en bladeren vol vertrouwen los en keren zich steeds meer naar binnen. 

Wil jij meer praktische handvatten en heldere inzichten voor een mooie, rustige winter? Wil je leren hoe je kunt loslaten wat je niet meer dient en zaadjes planten voor de toekomst aan de hand van de metafoor van een boom?

 

Meld je dan nu aan voor onze nieuwe

AUTUMN RETRAITE

 

We combineren weer meditatie, inspiratie en yoga omdat deze samenwerking zo ongelooflijk goed ontvangen wordt. Voorkennis is niet nodig.

details 

 • zaterdag 27 november

 • 0700 - 16:30

 • verzamelen Halsteren

 • incl ontbijt & lunch

 • meditatie inspiratie & yoga

 • thee ceremonie

 • kosten : 95

Annemarie en ik hebben onze jarenlange ervaringen en inzichten met veel enthousiasme gebundeld. 

Annemarie is oprichtster van Soham Yogastudio en verzorgt de yoga en de embodiement van de inzichten die ik met je deel. Samen laten we je ervaren hoe je door middel van de natuur en de metafoor van een boom beter naar jezelf en anderen kunt kijken, mogelijkheden kunt zien en oplossingen kunt vinden.

Zoals een boom dus.

IMG-20180425-WA0014.jpeg

Tijdens de masterclass werd niet alleen aandacht besteed aan het delen van kennis. We namen ook genoeg tijd om stil te staan zodat deze kennis kon bezinken en belichaamd kan worden. Meditatie, yoga en martial arts kwamen op natuurlijke wijze voorbij zonder dat enige voorkennis nodig was.

Jeroen Heindijk is een echte bomenman, een kenner. Hij traint, spreekt en doceert. Bovendien is hij een martial artist. Hij leert je hoe je de natuur kunt gebruiken om tot rust te komen en geïnspireerd te raken.

In september namen Jeroen en ik dit keer deelnemers mee over de Soesterduinen om meer te leren over de natuur en over jezelf als onderdeel van de natuur. De deelnemers kregen simpele handvatten en mooie inzichten mee naar huis, samen met vernieuwde energie.

Ik liet je ervaren hoe je door middel van een boom beter naar jezelf en anderen kunt kijken, mogelijkheden kunt zien en oplossingen kunt vinden.

Zoals een boom dus.