top of page

" ALL TREES OF TOMORROW ARE IN THE SEEDS OF TODAY "

EVENTS

DSC08658.jpg

MEDITATIE - INSPIRATIE - YOGA

SPRING RETREAT

- VOORBIJ -

DSC09041.jpg

TREE - TALK - MASTERCLASS

- VOORBIJ -

WINTER WALK

Terwijl de bomen nog in slaap lijken gebeurt er ongelooflijk veel achter de schermen. Ze maken zich op voor de lente waar ze een nog grotere versie van zichzelf  gaan laten zien.

Wil jij praktische handvatten en heldere inzichten voor de lente waar in je ontwikkeling verder vorm mag krijgen zodat meer van jou tot uiting kan komen? 

 

Meld je dan nu aan voor onze nieuwe retreat op zaterdag 26 maart

SPRING RETREAT

AWAKE & GROW

 

We combineren weer meditatie, inspiratie en yoga omdat deze samenwerking zo ongelooflijk goed ontvangen wordt. Voorkennis is niet nodig.

details 

  • zaterdag 26 maart

  • 09:30 - 16:30

  • Soham Yoga Studio

  • incl uitgebreide lunch

  • meditatie inspiratie & yoga

  • thee ceremonie

  • kosten : 95

Annemarie en ik hebben onze jarenlange ervaringen en inzichten met veel enthousiasme gebundeld. 

Annemarie is oprichtster van Soham Yogastudio en verzorgt de yoga en de embodiement van de inzichten die ik met je deel. Samen laten we je ervaren hoe je door middel van de natuur en de metafoor van een boom beter naar jezelf en anderen kunt kijken, mogelijkheden kunt zien en oplossingen kunt vinden.

Zoals een boom dus.

IMG-20180425-WA0014.jpeg

Op zondag 19 december nemen Jeroen en ik je dit keer van 1400 tot 1800 mee in het Panbos in Zeist.Je gaat meer leren over de natuur en over jezelf als onderdeel van de natuur. Het is volle maan en bijna de kortste dag van het jaar dus het thema is

WALK TOWARDS THE DARK

WHILE FEEDING YOUR LIGHT

Tijdens deze masterclass krijg je simpele handvatten en mooie inzichten mee naar huis, samen met vernieuwde energie.

Tijdens de masterclass wordt niet alleen aandacht besteed aan het delen van kennis. We nemen ook genoeg tijd om stil te staan zodat deze kennis kan bezinken en belichaamd kan worden. Meditatie, yoga en martial arts komen op natuurlijke wijze voorbij zonder dat enige voorkennis nodig is.

details

zondag 19 december

1400 - 1800

verzamelen Zeist

incl. soep

inspiratie en embodiement

kosten : 75

Jeroen Heindijk is een echte bomenman, een kenner. Hij traint, spreekt en doceert. Bovendien is hij een martial artist. Hij leert je hoe je de natuur kunt gebruiken om tot rust te komen en geïnspireerd te raken.

Ik laat je ervaren hoe je door middel van een boom beter naar jezelf en anderen kunt kijken, mogelijkheden kunt zien en oplossingen kunt vinden.

Zoals een boom dus.

bommel_edited.jpg
bottom of page